Partnere

Vi er et team av dyktige fagpersoner med et bredt spekter av kompetanse og erfaring. Vi elsker det vi gjør, og vi gjør det med lidenskap i små og store prosjekter eller som management for hire.

Fredrik Skjøren

Managing Partner, prosjekt, strategi, betalingsløsninger og forretningsutvikling

Fredrik Skjøren har lang ledererfaring med kommersialisering, markedsføring, digitalisering og automatisering, strategi og forretningsutvikling i selskaper som Visa Norge, Teller, First Hotels, Oslofjord Convention Center og har de siste årene jobbet som daglig leder i eget konsulent selskap. Fredrik er også Miljøfyrtårn konsulent og kan bidra med å få din bedrift Miljøfyrtårn sertifisert.

E-post: fredrik@tbegroup.no

Roar Ingdal

Partner, Strategi, ledelse og styreoppdrag

Roar Ingdal har over 30 års ledererfaring, og mange års styreerfaring. Han er i dag styremedlem i SBA Entreprenør AS, styreleder i Straa AS, styreleder for Thorbjørnrud Hotell og direktør i Pangea Property Partner. Han har vært administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts, First Hotels, Norgani, Nordensjef for Royal Caribbean Cruise Line, Senior Vice President i Nordic Choice Hotels og Visa. Han har vært arbeidende styreleder for Oslofjord Property. Han jobbet også som salgs- og markedssjef i Color Line i 8 år.

E-post: roar.ingdal@tbegroup.no

Lennart Johansson

Partner, salg og forretningsutvikling

Lennart Johansson har lang og internasjonal ledererfaring fra hospitality-industrien, blant annet som VP Commercial / VP Business Development & Sales, First Hotels. VP Sales, Oslofjord Convention og Kommersiell direktør, Norges Varemesse. Forut for hotellbransjen har Lennart hatt en rekke lederstillinger i Qantas Airways, blant annet som Regional Manager Europe med base i Tyskland, og ulike lederroller i Australia, Fransk Polynesia og Skandinavia.

E-post: lennart@tbegroup.no

Frode Berge

Partner, Økonomi, regnskap og forretningsutvikling

Autorisert regnskapsfører med revisorutdanning. 35 års erfaring fra ulike bransjer som revisor, økonomidirektør og de siste 10 år som daglig leder i mellomstort regnskapsbyrå. Spisskompetanse innen regnskap A-Å, intern kontroll, forretningsutvikling, rapportering og effektivisering av økonomifunksjonen med effektivt bruk av tilgjengelig teknologi. Han har erfaring fra selskaper som Price Waterhouse, Scanvest Ring, Visa Norge, Teller, Føyen Management Services og First Hotels.

E-post: frode.berge@tbegroup.no

Anne Jespersen

Assosiert partner, grafisk designer

Anne Jespersen har lang erfaring som grafisk designer for print og digitale medier fra både reklamebransjen og kundesiden. Hun har jobbet i selskaper som Coop Norge, Telenor Mobil og First Hotels, i reklamebyråene Bates United og Leo Burnett, og de siste 5 år som daglig leder i designbyrået AJ Design. 

Hun har bred kompetanse i å finne visuelle løsninger på kommunikasjonsoppgaver, utvikle konsepter og designe for å promotere, selge, informere og bygge kjennskap til produkter og tjenester.


Vil du jobbe med oss?


%d bloggere liker dette: