Partnere

Vi er et lite team av dyktige fagpersoner med et bredt spekter av ferdigheter og erfaring. Vi elsker det vi gjør, og vi gjør det med lidenskap. Vi ser frem til å jobbe med deg.

Roar Ingdal

Daglig leder, Partner, Strategi, ledelse og styreoppdrag

Roar Ingdal har over 30 års ledererfaring, og mange års styreerfaring. Han har vært administrerende direktør i Norlandia Hotels & Resorts, First Hotels, Norgani, Nordensjef for Royal Caribbean Cruise Line, Senior Vice President i Nordic Choice Hotels og Visa. Han har vært arbeidende styreleder for Oslofjord Property og er nå ny styreleder i Straa AS og administrerende direktør i SBA AS. Han jobbet også som salgs- og markedssjef i Color Line i 8 år.

Email me: roar.ingdal@tbegroup.no

Frode Berge

Partner, Økonomi, regnskap og forretningsutvikling

Autorisert regnskapsfører med revisorutdanning. 35 års erfaring fra ulike bransjer som revisor, økonomidirektør og de siste 10 år som daglig leder i mellomstort regnskapsbyrå. Spisskompetanse innen regnskap A-Å, intern kontroll, forretningsutvikling, rapportering og effektivisering av økonomifunksjonen med effektivt bruk av tilgjengelig teknologi. Han har erfaring fra selskaper som Price Waterhouse, Scanvest Ring, Visa Norge, Teller, Føyen Management Services og First Hotels.

Email me: frode.berge@tbegroup.no

Lennart Johansson

Partner, salg og forretningsutvikling

Lennart Johansson har lang og internasjonal ledererfaring fra hospitality-industrien, blant annet som VP Commercial / VP Business Development & Sales, First Hotels. VP Sales, Oslofjord Convention og Kommersiell direktør, Norges Varemesse. Forut for hotellbransjen har Lennart hatt en rekke lederstillinger i Qantas Airways, blant annet som Regional Manager Europe med base i Tyskland, og ulike lederroller i Australia, Fransk Polynesia og Skandinavia.

Email me: lennart@tbegroup.no

Finn Atle Wessel

Partner, forretningsutvikling, prosjekt og betalingsformidling

Finn Atle har lang erfaring fra en 25-årig karriere i betalingsmarkedet. Han har dokumentert merittliste fra seniorroller innen Teller og Visa, blant annet som COO og CEO i Visa Norge. I tillegg har han jobbet for kortutstedere og kortnettverk, ved å bruke sine ferdigheter og kunnskaper for å løse komplekse forretningsproblemer i betalingsområdet.

Email me: finn@tbegroup.no

Fredrik Skjøren

Partner, prosjekt, strategi, betalingsløsninger og forretningsutvikling

Fredrik Skjøren har mer enn 20 års erfaring fra reiselivsbransjen og betalingsbransjen med to år som kommersiell direktør i Oslofjord Convention Center og tre år som Vice President Marketing i First Hotels med ansvarsoppgaver som e-commerce, digitalisering og automatisering, strategi og forretningsutvikling.
Fredrik jobbet også 15 år med betalingsløsninger i Visa Norge og Teller AS som blant annet Vice President Acquiring og Director Product & Business development og var sentral innen arbeidet med produkt- og forretningsutvikling og hadde blant annet ansvaret for markedsføring og produkt innovasjon.

Email me: fredrik@tbegroup.no


Vil du jobbe med oss?


%d bloggere like this: