Tjenester

Vi har mange års erfaring med å gjennomføre selskapers strategiprosesser. TBE Group kan jobbe med hele prosessen fra markedsanalyser, situasjonsanalyser, konkurrentanalyser og utarbeide nye strategier med hovedmål, hovedprioriteringer og som ofte bunner ut i en konkret forretningsplan. Vi kan også hjelpe til med implementering av forretningsplaner.

Strategisk rådgivning

Strategi og forretningsutvikling
– Har du behov for bistand med hele eller deler av bedriftens plan for strategi og forretningsutvikling? Med bred erfaring innen fagfeltet, bistår vi gjerne med hele eller deler av prosessen for din bedrift.

Digitalisering, automatisering og konseptutvikling
– Har du startet digitaliseringen av din bedrift og trenger hjelp til å komme videre, eller du er usikker på hvordan du kan komme i gang? Vi bistår med kartlegging og prosesser.

Økonomi og regnskap – TBE Regnskap

Hva gjør vi:

  • Vi leverer regnskapstjenester A-Å
  • Vi tilpasser system som passer for din virksomhet
  • Vi hjelper deg å være daglig ajour med dine regnskaper
  • Erstatter manuelle arkiv med elektronisk arkiv i skyen
  • Vi tar oss av tallene, så du kan fokusere på det viktige i din virksomhet
  • Vi sørger for løpende oppdatering om den økonomiske stilling for ditt selskap
  • Gir ditt regnskap et kvalitetsstempel utført av autorisert regnskapsfører selskap

Hospitality

Revenue management
Har du utfordringer med å finne optimale kanaler for dine bookinger? Vi kan hjelpe deg med å analysere eksisterende trafikk og foreslå en kanalstrategi som passer din bedrift.

Konseptutvikling
– Skal du gjøre om ditt konsept? Vi kan foreslå gode og bærekraftige løsningsforslag.
– Konseptutviklingen tar utgangspunkt i en analyse av forutsetningene i markedet, for å sikre en optimal avkastning på investeringen.
– Vi har god kompetanse på hva som er viktig for å drifte et hotell med lønnsomhet. Vi kan analysere dagens set-up og gi deg konkrete råd for å øke din lønnsomhet.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn – konsulent/prosjektledelse
– Vurderer du å sertifiseres for Miljøfyrtårn, men har ikke nok ressurser til gjennomføring? Vi kan hjelpe til med prosessen.

%d bloggere liker dette: